Onze sollicitatieprocedure

 

Onze sollicitatieprocedure

 


 Heb je een leuke vacature gezien? Klik dan op de button Solliciteren bij de vacature.


Op het formulier vul je je gegevens in, schrijf je een korte motivatie en voeg je eventueel je cv toe als bijlage.


Klik op aanmaken en je sollicitatie wordt naar ons verstuurd. 


Je ontvangt van ons binnen één werkdag een ontvangstbevestiging en je kan een account aanmaken voor het FOOX-portaal. Via dit portaal kan je jouw sollicitatie beheren.


Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie op de sollicitatie.

 

Heeft jouw sollicitatie onze interesse gewekt, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de functie kan het zijn dat we nog een tweede gesprek inplannen. Een meeloopmoment / -dag behoort zeker tot de mogelijkheden.

Zijn we een match? Dan worden jouw gegevens gebruikt om de arbeidsovereenkomst op te stellen.

Kunnen we op dit moment niets voor elkaar betekenen? Dan worden jouw gegevens maximaal 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure verwijderd.

Houd onze website in de gaten voor eventuele toekomstige vacatures.

 


Wat is FOOX Groothandel

FOOX is dé totaalleverancier voor speciaalzaak, pompshops, horeca en bedrijvenmarkt. FOOX Groothandel voorziet met het meest complete assortiment zoetwaren, dranken, tabak, kerstpakketten, versproducten en convenience goods haar klanten in heel Nederland.

Onze missie ‘Hartelijk te leveren’ streven wij daarbij op elk moment en overal na.

Medewerkers zijn het gezicht en de kracht van onze organisatie. Betrokkenheid van medewerkers wordt verwacht en gewaardeerd, ambities kunnen worden nagestreefd en persoonlijke groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. FOOX heeft een platte organisatiestructuur waardoor er veel ruimte is voor ieders inbreng. Een persoonlijke band vinden we ondanks ons groeiende bedrijf erg belangrijk.


Meer weten? 

Bekijk onze social media kanalen of bezoek onze website.